Gràcies a l'esforç i a la implicació dels geganters i timbalers,el Joanot i el Trasto poden sortir a ballar amb els seus amics,i tots en podem gaudir. La comissió de geganters necessita que hi participis...Gràcies per la vostra col.laboració

El grup de Geganters i Tabalers va néixer a l’any 1.992, però l'origen del gegant va iniciar-se el curs 1990-91 a partir d'un projecte d'un grup de pares i mestres de l'escola, culminant-se a la primera Cercavila al desembre de 1.992, amb motiu de la Festa Major de Sant Andreu i des de llavors fins a avui han estat representant el nom de l’Escola per enllà on han participat.

Més que un grup, ens agrada denominar-nos COLLA, i aquesta la forma un grup de pares, mares i fills amb la finalitat de fer una activitat a l’aire lliure que promocioni la cultura popular amb la música i ball de gegants, però sobretot fer una activitat conjunta amb els nostres fills i amics de l’escola.

Les nostres figures són el Joanot i el Trasto i són molt conegudes al barri de Sant Andreu,i sobretot són molt apreciades quan surten a altres barris de Barcelona o fora de la nostra ciutat.

L’any que comença esdevé prou important per a la Colla i l’Escola, ja que celebrarem de cara al novembre de 2017 l’aniversari dels nostres gegants, perquè es compliran 25 anys de la creació del Joanot i per tant de la Colla de Geganters i Tabalers, així com el cinquè aniversari del seu inseparable amic Trasto.

Des de l’any passat oferim també el taller de GRALLA, que ja hem incorporat a la nostra colla i ens han acompanyat durant tot l’any passat. Aquest taller es fa els DISSABTES a les 10:30 del matí a l’Harmonia.

Els TABALS també tenen hora i dia d’assaig, els DIVENDRES a les 19:15h al pati de l’Escola.

A banda d’aquesta cita important, aquí us fem un breu resum de les sortides que acostumem a fer i que l’any passat van ser un èxit de participació:

Calendari Sortides Curs 2017-2018

Novembre

Festa d’aniversari dels gegants i la colla

, el 12 de Novembre de 2017

Desembre

Cercavila de Festa Major de Sant Andreu

, el 3 de Desembre de 2017

Febrer

Cercavila de Santa Eulàlia

, Febrer de 2018

Març

4a Trobada Gegantera del Poble Espanyol

, Març de 2018

Maig

Festa de la Primavera de Sant Andreu

, Maig de 2018

Trobada Gegants d'escoles de Catalunya (Terrasa)

, Abril-Maig de 2018

Juny

Cercavila Festa Major Trinitat Vella

, Juny de 2018

Ciutat Gegantera (Sant Climent de Llobregat)

, Juny de 2018

Us anirem informant dels horaris i dels llocs de les sortides pels mitjans habituals (web,taulell i e-mail).

Aquest any també hem engegat un nou Projecte que és el taller de GRALLA, que volem incorporar a la nostra colla i de la qual ja vàrem fer un prova pilot a la darrera sortida de l’any passat. Aquest taller es fa els DISSABTES a les 10:30 del matí a l’Harmonia.

Els TABALS també tenen hora i dia d’assaig, els DIVENDRES a les 19:00h al pati de l’Escola.

ANIMEU-VOS A FORMAR PART DE LA NOSTRA GRAN COLLA, SEGUR QUE ENS HO PASSAREM MOLT BE.


El més recent

Cercavila Festa Major Sant Andreu

Cercavila Festa Major Sant Andreu

 • Nadia
 • el 29/11/2017

GEGANTERS I TABALERS IGNASI IGLESIAS INFORMEN: El proper diumenge 3 de desembre en motiu de la Festa Major de Sant Andreu es celebrarà la tradicional Cercavila, amb un munt de Colles Geganteres convidades i Entitats del Barri. Els Gegants i Bestiari es plantaran al carrer Torras i Bages des d’Orfila fins Joan Torras a partir de les 11:30h. A les 12:00h començarà la Cercavila i farà el seu recorregut per Torras i Bages, Guardiola i Feliu, Gran de Sant Andreu, Malats, Sant Marià, Pons i...Trobada Geganters

XIX Trobada de gegants

 • Nadia
 • el 31/03/2017


Diada Gegantera

Diada Gegantera al Poble Espanyol

 • Nadia
 • el 24/03/2017

El passat 5 de març es va celebrar al Poble Espanyol de Barcelona la IIIª Diada Gegantera, organitzada per la Colla Gegantera del Poble Espanyol, i la nostra escola va ser convidada a participar-hi. Va ser una trobada diferent, ja que només van ser convidats els Gegants i els nostres Grallers (tot i que vàrem trobar a faltar als nostres timbalers) per participar a la mostra de Cultura Popular, organitzant un tallers de Geganters Infantil, balls de gralla i finalment participar d’una Cercavila...


Cercavila Sant Andreu

Colla de Geganters i Timbalers a la cercavila

 • Nadia
 • el 02/12/2016

Gran La Colla de Geganters i Timbalers ( i grallers) de l'Ignasi Iglésias!! Hem tocat de conya!!! Amunt!!! Felicitats Colla!!!!


13 articles en Tabalers i Geganters

Integrants de la comissió

 • Sandra Sanagustín (3r)

 • Pilar Cana (1r i 4r)

 • Vicente Rivas (1r i 4r)

ARA ÉS EL MOMENT!

Aprèn a tocar els instruments que acompanyan als nostres estimats Joanot i Trasto.

 • Timbals: Divendres de 18:30 a 20:30 al pati de l’escola
 • Gralla: Dissabte de 10:30 a 12:30 a l’Harmonia

Les clases son gratuïtes.
ANIMA’T!

El Joanot

Lo más destacado

Galería

ver todo