La comissió de Casal i Acollida s'encarrega d'organitzar el casal que es realitza dins la mateixa escola durant les vacances d'estiu, així com la gestió de l'acollida matinal.

Informació

El Casal

Cada any ens posem en contacte amb diferents empreses del sector del lleure escolar i s'escull la que gestionarà el casal d'estiu dins l'escola.

Per al curs 2017-2018 s'ha escollit l'empresa CETT10, que enguany també gestionarà les convivències que proposa l'AMPA.

El casal cobreix totes les vacances escolars des de finals de juny fins mitjans setembre, excepte el mes d'agost i hi poden assistir tots els infants, des de P3 fins 6è, no només de l'escola Ignasi Iglesias, sinó també de fora, donat que és un casal homologat per l'Ajuntament de Barcelona.

És un casal de caire lúdic pensat per a l'esbarjo dels nostres infants en un ambient pròxim i familiar, com són les instal•lacions de la nostra escola, així com també es realitzen sortides de proximitat i l'assistència setmanal a una piscina descoberta.

Acollida

Diàriament s'ofereix el servei d'acollida de 8 a 9 del matí, on els nostres menuts, acompanyats de dues monitores, poden esmorzar i jugar una estona dins del menjador de l'escola fins l'hora d'entrada a les classes. Es pot entrar a les 8 o a les 8:30 i es pot fer ús del servei de manera continuada o esporàdicament, assistint tots els dies de la setmana o només alguns.
Per matricular al teu fill omple les dades que apareixen en el full de matrícula i envia-ho per correu a .
Us informem que per tal de poder assistir-hi s'ha de ser soci de l'AMPA.
També s'ofereix el servei d'acollida durant totes aquelles tardes dels dies de jornada intensiva, per cobrir l'horari de 15:00 a 16:30 en el que no hi ha classes, en especial durant els darrers dies de curs al juny.

Matricula Acollida Ignasi Iglesias

També s'ofereix el servei d'acollida durant totes aquelles tardes dels dies de jornada intensiva, per cobrir l'horari de 15:00 a 16:30 en el que no hi ha classes, en especial durant els darrers dies de curs al juny.

Ludoteca Tarda NOU

Per al curs 2017-2018 engeguem un nou servei de Ludoteca per la tarda, que s'oferirà diàriament de 16:30 a 17:30 o de 16:30 a 17:00. Com la resta d'activitats, s'ha d'arribar a un mínim d'inscrits per a poder obrir el servei i també s'ha de ser soci de l'AMPA per poder inscriure's.
Per tal de tenir una previsió, us adjuntem el full de matrícula que haureu d'enviar a abans del proper dia 25 de juliol.

Matricula Ludoteca Ignasi Iglesias


El més recent

CASAL DE PRIMAVERA

 • Nadia
 • el 19/03/2019

Benvolgudes famílies, Desde la comissió de Casal de l'escola us volem oferir dues propostes de Casal per les vacances de Setmana Santa. Ja que les obres no permeten fer casal a l'escola, Cet10 ens dona la possibilitat d'escollir entre Can Fabra i La Maquinista. Us podeu apuntar a qualsevol de les dues. Les inscripcions es fan via mail des del 18.03 fins l'11.04. Animeu-vos! Us enviem els díptics amb tota la informació. Qualsevol dubte us el resolem a casal....


Inscripció acollida i ludoteca 2018 - 2019

 • Carmen
 • el 05/09/2018

Benvolgudes famílies, Us informem que a partir del dia 12 hi haurà servei d'acullida i de ludoteca. Tanmateix podreu fer la inscripció presencialment durant el servei d'acollida o de ludoteca. Us recordem que poder fer ús d'aquest servei s'ha de ser soci de l'AMPA Salutacions cordials...


Què s'ha de portar al casal 2018

 • Nadia
 • el 20/06/2018


casal 2018

Informació Casal Estiu 2018

 • Nadia
 • el 23/04/2018


Reunió informativa casal d’estiu 2018

 • Nadia
 • el 25/03/2018

Benvolgudes famílies, El proper dimecres 18 d’abril, a les 16.45h, es durà a terme al gimnàs la reunió informativa del casal d’estiu 2018. Comptarem amb servei de monitoratge. L’empresa que gestionarà el casal (CET10) ens explicarà el projecte per aquest estiu i ens informarà com fer les inscripcions i com s’hauran de tramitar les beques. Allà podreu consultar tots els dubtes que tingueu. Enguany, degut a les obres que començaran a l’escola, el casal no es podr...


17 articles en Casal i Acollida

Integrants de la comissió

 • Laura Abad

 • María José Mata

 • Raquel Muñoz

 • Marta Rodrigálvarez